ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Κόντρα μελών του Δημοτικού Συμβουλίου για αντλιοστάσια με … άρωμα εκλογών

Οι προεκλογικές αντιπαραθέσεις ενόψει των βουλευτικών εκλογών της ερχόμενης Κυριακής (30 Μαίου, 2021) διείσδυσαν και εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Λακατάμιας. Συγκεκριμένα με αφορμή τα αντλιοστάσια εντός του Δήμου, ξέσπασε κόντρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του Δημήτρη Δημητρίου Μελεούνη, Δημοτικού Σύμβουλου της ΕΔΕΚ και υποψήφιου βουλευτή στη Λευκωσία και του Λοϊζου Δημητρίου, Δημοτικού Σύμβουλου του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών.

Αρχικά ο Δημήτρης Δημητρίου Μελεούνης, έγραψε:

“Διαμαρτύρεται ο «Οικολόγος» και ταυτόχρονα θέλει να με καταγγείλει (δεν ξέρω που;) γιατί ως μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας ενημερώνω τους κατοίκους στο Δήμο Λακατάμιας αναφορικά με τα αντλιοστάσια εντός του Δήμου μας και για την συνεχιζόμενη δυσοσμία.

Αν δεν το γνωρίζει του λέω ότι είναι μέσα στα καθήκοντα μας και οφείλουμε να το κάνουμε. Και του απαντάω για να γνωρίζει ο κόσμος την αλήθεια”.

Και η απάντηση του Λοϊζου Δημητρίου:

“Κρύος ιδρώτας άρχισε να διακατέχει την ΕΔΕΚ. Έβαλε στόχο να υποσκαψει και να με εκθέσει σε δημότες. Αλλά αυτές οι τακτικές είναι ξεπερασμενες, δεν βγαίνει κάποιος βουλευτής με ψέματα και αερολογίες.

Αν ήσουν στην ολομέλεια προχθές την Πέμπτη θα είχες ιδίαν γνώμη τι είπα, αλλά απουσίαζες. Περιμένω τουλάχιστον μια απολογία για τις συκοφαντίες που έγραψες για το πρόσωπο μου. Υπάρχουν πρακτικά και συναδέλφους που μπορούν να τοποθετηθούν για το τι είπα στην συνεδρία”!!

ΤΟΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ

Η αφορμή για την κόντρα είναι τα αντλιοστάσια στο Δήμο Λακατάμιας. Στις 17 Μαίου ο Δημήτρης Δημητρίου Μελεούνης με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανέφερε ότι τον διαβεβαίωσαν από το Σ.Α.Λ. ότι το νέο σύστημα που τοποθετήθηκε στο αντλιοστάσιο Ανθούπολης δουλεύει και θα εξαλείψει εντελώς τη δυσοσμία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

“Ως μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Λευκωσίας, έχω επικοινωνήσει με υπηρεσιακό του Σ.Α.Λ. και με διαβεβαίωσε ότι, το νέο σύστημα έχει τεθεί σήμερα σε λειτουργία το οποίο θα εξαλείψει εντελώς την δυσοσμία που ταλαιπωρούσε εδώ και πάρα πολύ καιρό την περιοχή αντλιοστασίου της Ανθούπολης”.

Related Articles

Back to top button
Close