Ατζέντα

Λαογραφικό Φεστιβάλ στη Λακατάμια, αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Εκδήλωση αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση διοργανώνει ο Δήμος Λακατάμιας την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, στις 8:00 μ.μ..

Η εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια του 19ου Λαογραφικού Φεστιβάλ Λακατάμιας, και σε αυτή παρουσιαστεί ένα μουσικοχορευτικό οδοιπορικό της Ελληνικής Επανάστασης από την Πελοπόννησο μέχρι και την Κύπρο. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Λαογραφικός Όμιλος Δήμου Λακατάμιας και μουσικό σχήμα με την Βασιλική Χατζηαδάμου στο τραγούδι. 

Η είσοδος στο χώρο του Αμφιθεάτρου θα γίνεται με την έκδοση δωρεάν Δελτίων Εισόδου, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στο Δημαρχείο μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2021, ούτως ώστε να διασφαλίζεται ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στο χώρο. Κανένα άτομο δεν θα εισέρχεται στο χώρο του Αμφιθεάτρου χωρίς να έχει εξασφαλίσει εκ των προτέρων Δελτίο Εισόδου. Δελτία Εισόδου ΔΕΝ θα διατίθενται στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.  Η είσοδος στο Αμφιθέατρο θα γίνεται με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που απορρέουν από τα μέχρι στιγμής Διατάγματα  και οδηγίες των αρμοδίων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Πολιτιστικό / Κοινωνικό Λειτουργό του Δήμου κ. Αντώνη Ονησιφόρου στο τηλέφωνο 22364033.

Related Articles

Back to top button
Close