ΕιδήσειςΚύπρος

Ληστεία σε κατοικία στην Πάφο με λεία 70 χιλιάδες ευρώ

Ληστεία σημειώθηκε την Παρασκευή στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ, στην Πάφο, σε κατοικία ιδιοκτησίας 64χρονου αλλοδαπού, με λεία χρηματικό ποσό 70 χιλιάδων ευρώ.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Βοηθός Διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως «γύρω στις 15:00 σήμερα το μεσημέρι, τρία άτομα τα οποία σύμφωνα με τον 64χρονο ιδιοκτήτη κατοικίας φορούσαν καπέλα, ρούχα μαύρα και μάσκες προστατευτικές για τον COVID-19, επίσης χρώματος μαύρου, μπήκαν στο σπίτι του και αφού τον κτύπησαν, απέσπασαν από την κατοικία του το  χρηματικό ποσό των 70 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά».

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως ο παραπονούμενος απέσυρε τα χρήματα τις τελευταίες ημέρες από την τράπεζα με σκοπό σήμερα να αναχωρήσει για την πατρίδα του. Αμέσως μετά οι δράστες εγκατέλειψαν την κατοικία τρέχοντας, συνέχισε. Είπε ότι, όπως ανέφερε ο παραπονούμενος, κατά την διάρκεια της επίθεσης μίλησαν στον παραπονούμενο στα ρώσικα ζητώντας απ’ αυτόν χρήματα.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου, συνέχισε ο κ. Ιωάννου, μετέβησαν στην σκηνή την οποία απέκλεισαν, ενώ γίνονται εξετάσεις. Ο παραπονούμενος φέρει τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, όμως είναι καλά στην υγεία του και δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. 

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, μόλις μπορέσει ο παραπονούμενος θα του ληφθεί κατάθεση, με σκοπό να ανεβρεθούν κάποια στοιχεία τα οποία θα οδηγήσουν στους δράστες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Back to top button
Close