ΕιδήσειςΚύπρος

Λουκέτο από την Αστυνομία σε ταβέρνα στην Πάφο

Ταβέρνα, που φέρεται να λειτουργούσε σε περιοχή της Πάφου χωρίς άδεια μουσικής και χωρίς άδεια πώλησης οινοπνευματωδών ποτών έκλεισε χθες βράδυ, με παρέμβαση της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της δύναμης υποχρέωσαν τον ιδιοκτήτη να βάλει λουκέτο, αφαιρώντας τα συστήματα μετάδοσης μουσικής και προέβησαν σε καταγγελία για το ότι λειτουργούσε χωρίς τις απαραίτητες άδειες.

Χθες βράδυ μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν πέραν των 400 ελέγχων και προχώρησαν σε άλλες έξι καταγγελίες υποστατικών, οι διαχειριστές των οποίων παραβίαζαν πρόνοιες του διατάγματος περί Λοιμοκάθαρσης.

Πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια – κοινή οχληρία κ.ά

Μέλη της Αστυνομίας (ΤΑΕ, ΟΠΕ και Κεντρικού Σταθμού Πάφου), διεξήγαγαν χθες  βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο.
Κατά την έρευνα διαπιστώθηκε, ότι στο εν λόγω υποστατικό μεταδιδόταν ζωντανή μουσική μέσω μεγαφώνων και πωλούνταν οινοπνευματώδη ποτά, χωρίς τις σχετικές άδειες από τις Αρμόδιες Αρχές.
Ως τεκμήρια παραλήφθηκαν δύο μεγάφωνα και ένας ενισχυτής ήχου, καθώς επίσης και αριθμός κιβωτίων με οινοπνευματώδη ποτά.
Πέραν των πιο πάνω, ο διαχειριστής του υποστατικού καταγγέλθηκε και για τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο (δεν έφερε προστατευτική μάσκα).
Επίσης, μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, διενήργησαν χθες βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, συντονισμένη επιχείρηση στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε 116 υποστατικά στο πλαίσιο εφαρμογής των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.
Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης οχληρίας, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήχθη έρευνα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα, κατά την οποία κατασχέθηκαν δύο μεγάφωνα, δύο ενισχυτές ήχου, ένα μπάσο και μια μικροφωνική.

Related Articles

Back to top button
Close