Σπόρ

Μένω σπίτι και παίζω Πινγκ πονγκ! (vid)

Η Ακαδημία Πινγκ Πονγκ Ονήσιλος Λακατάμιας με ανάρτηση της στο facebook καλεί τους νεαρούς αθλητές να εκμεταλλευτούν το χρόνο που έχουν μένοντας σπίτι και να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα, το πινγκ πονγκ. Καλούνται δε να στείλουν βίντεο από τα παιχνίδια τους.

Η σχετική ανάρτηση:

Καλημέρα και εύχομαι όλοι να είστε καλά. Μετά και την απαγόρευση της μαζικής άθλησης σε κλειστούς χώρους, πάντοτε για καλό σκοπό ως ένα μέτρο αντιμετώπισης του ιού, ανακοινώνουμε σήμερα ένα ωραίο και έξυπνο παιχνίδι.

Ο κάθε ένας από εσάς θα μπορεί να στέλνει τα δικά του βίντεο με προπόνηση ή καλύτερα με λίγο παιχνίδι πινγκ πονγκ από το σπίτι. Στο τραπέζι της κουζίνας, στο σαλόνι, στο καθιστικό, από οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού μέσα ή έξω.

Σίγουρα μέσα από αυτό θα βγούμε σίγουρα νικητές.
Μένουμε στο σπίτι. Φτιάχνουμε βιντεάκια του πινγκ πονγκ με την οικογένεια μας.

Στείλτε τα βίντεο σας . https://www.facebook.com/OnisilosLakatamiasPingPong/

Μένω σπίτι και παίζω Πινγκ πονγκ !#stayhome_covid19Στείλτε τα βίντεο σας εδώ.https://www.facebook.com/OnisilosLakatamiasPingPong/Ακαδημία Πινγκ Πονγκ Ονήσιλος ΛακατάμιαςΚαλημέρα και εύχομαι όλοι να είστε καλά. Μετά και την απαγόρευση της μαζικής άθλησης σε κλειστούς χώρους, πάντοτε για καλό σκοπό ως ένα μέτρο αντιμετώπισης του ιού, ανακοινώνουμε σήμερα ένα ωραίο και έξυπνο παιχνίδι. Ο κάθε ένας από εσάς θα μπορεί να στέλνει τα δικά του βίντεο με προπόνηση ή καλύτερα με λίγο παιχνίδι πινγκ πονγκ από το σπίτι. Στο τραπέζι της κουζίνας, στο σαλόνι, στο καθιστικό, από οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού μέσα ή έξω. Σίγουρα μέσα από αυτό θα βγούμε σίγουρα νικητές. Μένουμε στο σπίτι. Φτιάχνουμε βιντεάκια του πινγκ πονγκ με την οικογένεια μας. Σύντομα πίσω στη καθημερινότητα μας. Στείλτε τα βίντεο σας εδώ.https://www.facebook.com/OnisilosLakatamiasPingPong/Ακαδημία Πινγκ Πονγκ Ονήσιλος Λακατάμιας

Gepostet von Ακαδημία Πινγκ-Πονγκ Ονήσιλος Λακατάμιας am Dienstag, 17. März 2020

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close