ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Μήνυμα Δημάρχου: Στεκόμαστε δίπλα σε πρωτοβουλίες που υπηρετούν το κοινό καλό

Χαιρετισμό με την ευκαιρία της λειτουργίας της ιστοσελίδας μας απευθύνει στους δημότες της Λακατάμιας η Δήμαρχος Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα. Τονίζει ότι ως Δήμος ενθαρρύνει πρωτοβουλίες που υπηρετούν το κοινό καλό και την έγκυρη και αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών και προσθέτει ότι η  νέα πηγή ενημέρωσης θα βάλει το λιθαράκι της στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης των καναλιών επικοινωνίας μεταξύ δημοτών, οργανωμένων συνόλων και Δημοτικής Αρχής.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός της Δημάρχου:

«Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες

 Μια νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα, η www.lakatamianews.com,  μπαίνει από σήμερα στις ζωές και στην καθημερινότητά μας.

 Μια νέα ιστοσελίδα, που θα μεταφέρει σημαντικές ειδήσεις, πρωτοβουλίες, εξελίξεις και δραστηριότητες που αναπτύσσονται, έχοντας ουσιαστική συμβολή στην ενημέρωση των δημοτών της Λακατάμιας. Μια νέα πηγή ενημέρωσης που θα βάλει το δικό της λιθαράκι στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης των καναλιών επικοινωνίας μεταξύ δημοτών, οργανωμένων συνόλων και Δημοτικής Αρχής.

 Ως Δήμος, ενθαρρύνουμε και στεκόμαστε δίπλα σε πρωτοβουλίες που υπηρετούν το κοινό καλό και την έγκυρη και αποτελεσματική ενημέρωση των πολιτών. Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία στους συντελεστές, σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι που έχουν ξεκινήσει και η νέα ιστοσελίδα να κερδίσει γρήγορα την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση όλων των δημοτών.

 Η προσπάθεια για μια καλύτερη Λακατάμια συνεχίζεται. Για έναν δήμο οικονομικά νοικοκυρεμένο, σύγχρονο και καθαρό που να εξυπηρετεί γρήγορα και αποτελεσματικά τους δημότες του. Καθημερινά τίθενται ενώπιων μας νέες προκλήσεις και νέα στοιχήματα που πρέπει να κερδηθούν. Είμαστε ωστόσο αποφασισμένοι, οπλισμένοι με υπομονή και επιμονή, παρά τις όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες, να πετύχουμε μια θετική αλλαγή. Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη των κοινών μας στόχων είναι η ενότητα και η συνεργασία, μακριά από οποιεσδήποτε μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές στοχεύσεις».

 Με εκτίμηση,

 Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα

Δήμαρχος Λακατάμιας

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close