Σπόρ

Μαθήματα Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών στο Ναυτικό Όμιλό Λακατάμιας

Με ανακοίνωση του ο Ναυτικός Όμιλος Λακατάμιας πληροφορεί το κοινό ότι θα διεξηχθούν Μαθήματα Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών στο Κολυμβητήριο Λακατάμιας και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή.

Η ανακοίνωση:

“Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στον όμιλο μας θα ξεκινήσουν μαθήματα για το Πρώτο μετάλλιο Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών. (Ορειχάλκινο Μετάλλιο) Τα μαθήματα θα γίνονται στον χώρο του κολυμβητήριου Λακατάμιας κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 19:00 μέχρι τις 20:30.

Ο κύκλος των Μαθήματων θα είναι 8 – 10 ανάλογα με το επίπεδο που θα βρίσκονται οι εκπαιδευόμενοι, και μετα θα ακολουθήσει η εξέταση.Οι επιτυχόντες στην εξέταση θα πάρουν δίπλωμα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ναυαγοσωστών.

Το κόστος θα είναι 135 ευρώ το άτομο.

Το δίπλωμα αυτό μπορεί να το κατέχουν άτομα από 14 ετών και πάνω , αν υπάρχει ενδιαφέρον και από ανήλικους θα λειτουργήσει ξεχωριστό γκρουπ για ανήλικους. Όσοι ενδιαφέρεστε και θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ δώστε τα ονόματα σας στην γραμματεία του Ομίλου 99125981 δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της ταυτότητας σας.

Για τους ανήλικους θα χρειαστεί και η έγκριση από γονέα η κηδεμόνα.

Ο ελάχιστος αριθμός για να λειτουργήσει το γκρουπ είναι τα 8 άτομα και ο μέγιστος τα 12 άτομα.

Σε περίπτωση που υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον από περισσότερα άτομα θα λειτουργήσει ξανά το γκρουπ μαθήματων μετα την λήξη και την εξέταση του πρώτου γκρουπ.

Για να μπορέσει κάποιος να συμμετάσχει στα μαθήματα πρέπει να έχει καλές κολυμβητικές ικανότητες, για αυτό θα γίνει μια “εξέταση” κολυμβητικών ικανοτήτων πρώτα , για να μπορέσει κάποιος να εγγραφεί στο γκρουπ.

Related Articles

Back to top button
Close