ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Μεγάλη ουρά για rapid test στην Πινακοθήκη Λακατάμιας

Μεγάλη ουρά που θυμίζει την προ εμβολιασμών εποχή του κορωνοϊού στην Κύπρο δημιουργείται από το πρωί στη Λακατάμια, στο μοναδικό σημείο για rapid test. Το σημείο βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην Πινακοθήκη Λακατάμιας, (πίσω από το Αμφιθέατρο) και σημειώνεται συνωστισμός με την ουρά να φτάνει δεκάδες μέτρα από τους πολίτες που αναμένουν αν εξυπηρετηθούν.

Ο κύριος λόγος της αυξημένης κίνησης είναι η προσέλευση ων μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της Λακατάμιας, καθώς η προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα επίσκεψη κινητού συνεργείου στα σχολεία αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη. αποτέλεσμα ήταν τα σχολεία να ζητήσουν από τους μαθητές να πάνε τη Δευτέρα στο σχολείο με rapid test το οποίο θα έχουν κάνει την Κυριακή ώστε να ισχύει μέχρι την Τετάρτη, μέρα κατά την οποία θα ξαναπάει το κινητό συνεργείο στα σχολεία.

Έτσι, οι μαθητές μαζί με τους γονείς τους προσέρχονται από το πρωί στη Δημοτική Πινακοθήκη και παρατηρείται συνωστισμός. Και δεν είναι μόνο η αυξημένη κίνηση που συμβάλλει στην δημιουργία μεγάλης ουράς αναμονής, αλλά και το μειωμένο προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία. Συγκεκριμένα υπήρχε ένα άτομο για την εγγραφή κι ένα για δειγματοληψία. Υπήρχε και άλλο τρίτο άτομο που έδινε γραπτώς τα αποτελέσματα της εξέτασης σε όσους το ζητούσαν. Έπρεπε να προβλεφθεί ότι λόγω των μαθητών θα υπήρχε αυξημένη κίνηση και να υπάρχουν περισσότερα άτομα στο συνεργείο ή να δημιουργηθεί δεύτερο συνεργείο.

Related Articles

Back to top button
Close