ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί ο Δήμος Λακατάμιας

Σχέδιο για λειτουργία του Δήμου Λακατάμιας με προσωπικό ασφαλείας στα πλαίσια των μέτρων που λαμβάνονται για μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του κορωνοϊού θα αποφασιστεί σήμερα. Όπως μας ανέφερε η Δήμαρχος Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα, το μέτρο αυτό  κρίνεται αναγκαίο στην προσπάθεια που γίνεται για αντιμετώπιση της πανδημίας που ενέσκηψε.

Έτσι, αναμένεται να δημιουργηθούν δυο ομάδες εργαζομένων στα γραφεία του Δημαρχείου, ενώ το  ίδιο θα γίνει και στο υπόλοιπο υπαλληλικό προσωπικό που εργάζεται έξω. Στόχος είναι να συνεχίσει να λειτουργεί το Δημαρχείο από τη μια και να εξυπηρετεί τους δημότες όσον αφορά στα απαραίτητα και από την άλλη να προστατευθούν οι εργαζόμενοι.

Σήμερα, λόγω των καιρικών συνθηκών αρκετοί υπάλληλοι που δουλεύουν έξω  για να μείνουν στην αποθήκη του Δήμου,  πήραν αμέσως εντολή και έφυγαν για τα σπίτια τους.

Θυμίζουμε ότι στα πλαίσια των μέτρων που έχουν ληφθεί στην πρόσφατη σύσκεψη των Δημάρχων της μείζονος Λευκωσίας, οι εξωτερικές επισκέψεις στα Δημαρχεία δεν επιτρέπονται μέχρι τις 10/4/2020. Για επείγοντα περιστατικά το κοινό παρακαλείται να επικοινωνεί με τα τηλεφωνικά κέντρα των Δήμων και αυτά θα αξιολογούνται κατά περίπτωση.

Επίσης, τα Ταμεία των Δήμων θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 10/4/20 κα οι πληρωμές μπορούν να γίνονται διαδικτυακά. Ακόμη, όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των Δήμων αναβάλλονται μέχρι τις 10/4/2020.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close