ΕιδήσειςΚύπρος

Με τη συνδρομή drones οι έρευνες για εντοπισμό του 35χρονου στην περιοχή του Ακάμα

Με το πρώτο φως της ημέρας επανήρχισαν οι έρευνες στην περιοχή του Ακάμα για εντοπισμό του 35χρονου ελλείποντος, Μάριου Κογιόνη, ενώ σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου και Εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, οι έρευνες ενισχύονται και με drones.

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, στις έρευνες στην περιοχή του Ακάμα εκτός από τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, συνδράμουν η Πολιτική Άμυνα, το Τμήμα Δασών, το Ταμείο Θήρας και αρκετοί εθελοντές, μεταξύ των οποίων και καταδρομείς οι οποίοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του 35χρονου.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του Μάριου Κογιόνη, 35 ετών, ο οποίος απουσιάζει από την οικία του στη Μαραθούντα της Επαρχίας Πάφου, από τις 27 Οκτωβρίου 2021.Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο Κογιόνης περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, μετρίου αναστήματος, με γενειάδα και κοντά, μαύρα μαλλιά. Την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε τζιν παντελόνι και άσπρη, κοντομάνικη φανέλα, με διάφορα σχήματα.Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι στις 29 Οκτωβρίου 2021, το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, λάμβανε σήμα στην περιοχή του Ακάμα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου, στο τηλέφωνο 26-806021, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Related Articles

Back to top button
Close