ΕιδήσειςΚύπρος

Μητέρα με τρία ανήλικα ζει σε σπίτι τρώγλη-Ο ρόλος ακτιβίστριας στην “αφύπνιση” του κράτους

Κι όμως εξακολουθούν να υπάρχουν ανάμεσα μας…Κι είναι από τις περιπτώσεις που σαν ερινύες κυνηγούν την αναπτυγμένη κοινωνίας μας! Μητέρα ζει σε σπίτι-τρώγλη με τα τρία παιδιά της στο Τσέρι και οι εικόνες που παρουσιάζει η ακτιβίστρια Θέα Νικολάου, στον προσωπικό της λογαριασμό, αλλά και το βίντεο που πρόβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Omega μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσουν.

Η Θέα Νικολάου, μετά από  επίσκεψη στην οικογένεια που πραγματοποίησε χθες η ίδια, ανάρτησε φωτογραφίες στο λογαριαμσό της με το παρακάτω κείμενο:

“Κύριοι …. η ανάπτυξη σας σε πέντε φωτογραφίες!!!!

ΕΛΕΟΣ … Μητέρα και τρία ανήλικα ζουν σε αυτό το “σπίτι” … χωρίς πόρτες, χωρίθς παράθυρα, χωρίς πατώματα, χωρίς ρεύμα και νερό.

“Ένα σπίτι με λογικό ενοίκιο και μια δουλειά κ. Θέα, αυτό μόνο θέλω”

Το κράτος της ευμάρειας και της ευημερίας!

Βαρέθηκα να ντρέπομαι, βαρέθηκα να ανέχομαι, βαρέθηκα να σιωπώ, βαρέθηκα να πέφτω το βράδυ και να μην μπορώ να κοιμηθώ, βαρέθηκα και τα σκάνδαλα σας και τη διαφθορά σας…. σας αηδίασε η ψυχή μου!

Ντροπη μας”!

Μετά την ανάρτηση της κυρίας Νικολάου, το θέμα πρόβαλε και ο τηλεοπτικός σταθμός Omega. Όπως ανέφερε η κα  Νικολάου στο κανάλι,  επικοινώνησε με λειτουργό των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, η ανταπόκριση του οποίου ήταν άμεση. Όπως πρόσθεσε, ζήτησαν τα στοιχεία της οικογένειας για να επικοινωνήσουν μαζί της, προκειμένου να παράσχουν άμεση βοήθεια.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close