ΕιδήσειςΚύπρος

Μη αναγνωρίσιμη η κατάσταση των τεσσάρων εργατών που απανθρακώθηκαν από τη φωτιά

Μη αναγνωρίσιμη είναι η κατάσταση των τεσσάρων εργατών από την Αίγυπτο οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από τη φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στην ορεινή Λάρνακας.

Οι εργάτες αγνοούνταν από χθες το απόγευμα και εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί λίγα μέτρα από το φορτηγάκι με το οποίο προσπαθούσαν να διαφύγουν από την πύρινη λαίλαπα.

Σύμφωνα με τον Κοινοτάρχη Οδούς Μενέλαο Φιλίππου οι τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας από 25 μέχρι 30 ετών, ήταν εποχιακοί εργάτες στον ίδιο εργοδότη και εργάζονταν σε θερμοκήπιο ντοματών στην Οδού.

Οι σοροί εντοπίστηκαν από ομάδα διάσωσης, που επιχειρούσε στην περιοχή, για εντοπισμό τεσσάρων προσώπων που αγνοούνται μετά το ξέσπασμα της μεγάλης πυρκαγιάς στην ορεινή περιοχή Λάρνακας.

Τελευταία φορά που επικοινώνησαν οι άτυχοι εργάτες με τον εργοδότη τους, ήταν χθες το απόγευμα στις 5:00μ.μ., στον οποίο ανέφεραν ότι θα φύγουν με αυτοκίνητο από το αγρόκτημα. Φαίνεται ότι στην προσπάθεια τους να διαφύγουν μη γνωρίζοντας καλά την περιοχή, εγκλωβίστηκαν. Το αυτοκίνητό τους βρέθηκε καμένο χθες και το πρωϊ σήμερα βρέθηκαν και οι απανθρακωμένοι σοροί τους.

Related Articles

Back to top button
Close