Ατζέντα

Μουσική δωματίου σε streaming για συντροφιά στον κόσμο!

Μ’ ένα κλαρινέτο, ένα φαγκότο και ένα πιάνο θα μας κρατήσουν συντροφιά το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, που λόγω κορωνοϊού «Μένουμε Σπίτι», μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου (ΣΟΚ), υπό μορφή streaming στη σελίδα της Ορχήστρας στο Facebook: Cyprus Symphony Orchestra και ώρα 20.30.
 

Ανακοίνωση από το Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου αναφέρει ότι συμμετέχουν τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, Άγγελος Αγγελίδης (κλαρινέτο) Giovanni Galetti, (φαγκότο) ενώ στο πιάνο ο ίδιος ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της ΣΟΚ, Γιενς Γκέοργκ Μπάχμαν.

Σε μήνυμα στο facebook αναφέρουν:

“Αγαπητοί μας ακροατές!
Ενώ οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, όπως κι εδώ στην Κύπρο παλεύουν ενάντια σε μία μεγάλη κρίση, εμείς εδώ στη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου συνεχίζουμε το έργο μας για να σας προσφέρουμε χαρά, αναψυχή και ενθάρρυνση ενώ μένετε στο σπίτι.

Οι μουσικοί της Σ.Ο.Κ. ετοιμάζουν προγράμματα μουσικής δωματίου τα οποία θα προβάλουμε δωρεάν σε streaming κατά τις ήδη προγραμματισμένες ημέρες συναυλιών μας μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Οι μουσικοί έχουν διαμορφώσει ποικίλα και ενδιαφέροντα προγράμματα για σας. Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τόσο τους μουσικούς μας και τη δεξιοτεχνία τους, όσο και τα μουσικά τους όργανα, αφού θα παίξουν για σας κομμάτια σόλο αλλά και για μικρά σύνολα.

Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές όλοι έχουμε ανάγκη για ανακούφιση, αλληλεγγύη, εμψύχωση και στιγμές απόλαυσης, να νιώσουμε σιγουριά και ασφάλεια για να ανταπεξέλθουμε δυναμικά. Η μουσική αγγίζει την ουσία αυτών μας των αναγκών. Στέλνουμε τις θερμότερες μας ευχές στον καθένα από σας και στους αγαπημένους σας, και παραμένουμε η δική σας ορχήστρα”!

Jens Georg Bachmann
Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Μαέστρος Σ.Ο.Κ.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close