Σπόρ

Νέες ρυθμίσεις ΚΟΑ για την έκδοση Δελτίων Υγείας

Σε νέες ρυθμίσεις για την διαδικασία έκδοσης Δελτίων Υγείας προχωρά ο ΚΟΑ, στο πλαίσιο των μέτρων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προτρέποντας παράλληλα το κοινό όπως περιορίσει τις επισκέψεις του στα Τμήματα/ Υπηρεσίες του Οργανισμού, περιλαμβανομένου και του Τμήματος Δελτίων Υγείας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, από την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας, ο ΚΟΑ έχει αποφασίσει τα ακόλουθα σχετικά με τη λειτουργία του Τμήματος  των Δελτίων Υγείας:

  1. Αναστολή της διαδικασίας Αξιολόγησης των αιτήσεων για έκδοση Δελτίου Υγείας από τις Ιατρικές Επιτροπές.
  2. Αναστολή της εξέτασης των Αθλουμένων για την έκδοση Ηλεκτροκαρδιογραφήματος.
  3. Ωράριο Λειτουργίας του Τμήματος Δελτίων Υγείας από τις 09.00πμ έως 13.00 μόνο για την παράδοση νέων αιτήσεων Δελτίων Υγείας.
  4. Η υποβολή νέων αιτήσεων για έκδοση Δελτίου Υγείας εντός του Γραφείου Παραλαβής του Τμήματος, θα διενεργείται σύμφωνα με τα μέτρα που αποφάσισε το Υπουργικό Συμβούλιο στη συνεδρία του, ημερομηνίας 15 Μαρτίου 2020.
  5. Το Τμήμα Δελτίων Υγείας του Οργανισμού θα εργάζεται με προσωπικό ασφαλείας.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού απευθύνει έκκληση στο κοινό όπως επιδεικνύει υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας. Η αυστηρή πειθαρχία με όλα τα μέτρα που ανακοινώνονται είναι επιβεβλημένη για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Κύπρο.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close