ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού της Πλατείας Ελευθερίας από βανδαλισμούς οπαδών (pics)

Από σήμερα ξεκίνησαν εργασίες καθαρισμού της Πλατείας Ελευθερίας μετά τους απαράδεκτους βανδαλισμούς που προκάλεσαν οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ, όπως ενημερώνει ο Δήμος Λευκωσίας.

Όπως είναι γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου οπαδοί της Ομόνοιας Μ29 κατά τους πανηγυρισμούς προέβησαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές στην προσφάτως ανακαινισθείσα πλατεία.

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

“Εκφράζουμε την απαρέσκεια μας για τις καταστροφές στο έργο της Πλατείας Ελευθερίας από οπαδούς της Ομόνοιας29Μ. Εκφράζουμε επίσης απορία για την μη επαρκή αστυνόμευση της περιοχής δεδομένης μάλιστα της ενημέρωσης που είχε η αστυνομία και της μεγάλης διάρκειας των πανηγυρισμών των οπαδών.

Η Πλατείας Ελευθερίας, ένα έργο που μόλις ολοκληρώθηκε, αγκαλιάστηκε από τους πολίτες της Λευκωσίας ως χώρος περίπατου και χαλάρωσης. Με την πρώτη ευκαιρία μερίδα συμπολιτών μας δεν σεβάστηκε και προχώρησε σε ζημιές αυτής της δημόσιας περιουσίας η αποκατάσταση των οποίων θα στοιχίσει στο Δήμο και κατ’ επέκταση στους πολίτες αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Μας χαροποιεί και εμάς όταν αθλητικά σωματεία της Λευκωσίας διακρίνονται αλλά δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί η διάκριση και η επιτυχία πρέπει να συνοδεύονται με καταστροφή περιουσίας της πόλης μας.

Είμαστε όλοι Λευκωσιάτες που αγαπούν την πόλη τους. Η πρώτη όμως έμπρακτη ένδειξη αυτής της αγάπης είναι ο σεβασμός. Οι χθεσινοί βανδαλισμοί κάθε άλλο παρά σεβασμό καταδεικνύουν”.

Δείτε τις εργασίες καθαρισμού σε βίντεο:

https://www.facebook.com/NicosiaMunicipality/videos/539570167049680

Related Articles

Back to top button
Close