Ατζέντα

Ξεκινά από τις 14/7 η διάθεση των δωρεάν δελτίων εισόδου για τη “Μαρουλλού”

Aνακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας αναφέρει ότι ξεκινά από αύριο, 14 Ιουλίου 2021, η διάθεση των δωρεάν Δελτίων Εισόδου για την δεύτερη θεατρική παράσταση που θα φιλοξενήσουμε στα πλαίσια του Μήνα Θεάτρου του Δήμου μας.

Τα Δελτία Εισόδου για την παράσταση ««Για της Μαρουλλούς τ΄αμμάθκια»» του Σατιρικού Θέατρου, (Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, 8:30 μ.μ.) θα είναι διαθέσιμα στα γραφεία του Δήμου από τις 14 μέχρι τις 16 Ιουλίου, από 8:30 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στην Ιστοσελίδα μας: https://www.lakatamia.org.cy/%ce%b8%ce%b5%ce%b1%cf%84%cf…/Κανένα άτομο δεν θα εισέρχεται στο χώρο του Αμφιθεάτρου χωρίς να έχει εξασφαλίσει εκ των προτέρων Δελτίο Εισόδου. Δελτία Εισόδου ΔΕΝ θα διατίθενται στην είσοδο του Αμφιθεάτρου.

Η είσοδος στο Αμφιθέατρο θα γίνεται με όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα που απορρέουν από τα μέχρι στιγμής Διατάγματα και οδηγίες των αρμοδίων.

Για τη συγκεκριμένη παράσταση, η χωρητικότητα στο Αμφιθέατρο καθορίζεται στο 50% και είναι απαραίτητη η κατοχή Safe Pass, για άτομα άνω των 12 ετών. (Safe Pass = 1. Πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστον με μια δόση και να έχει παρέλθει διάστημα 3 εβδομάδων, 2. Αποδεικτικό ότι ένα άτομο έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες, 3. Πιστοποιητικό αρνητικού τεστ, PCR ή rapid test, με ισχύ 72 ωρών).

Related Articles

Back to top button
Close