Τοπικά ΝέαΥγεία

ΟΑΥ: Παράταση μέχρι και 31/5/20 του δικαιώματος αλλαγής Προσωπικού Ιατρού

Παράταση μέχρι και την 31 Μαΐου 2020 του δικαιώματος αλλαγής Προσωπικού Ιατρού εφόσον συμπληρωθούν τρεις μήνες από την εγγραφή δικαιούχου σε Προσωπικό Ιατρό, αποφάσισε ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ).
 
Σε ανακοίνωση του, ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) αναφέρει ότι, κατόπιν Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, παρατείνεται μέχρι και την 31 Μαΐου 2020 το δικαίωμα των δικαιούχων για αλλαγή προσωπικού ιατρού εφόσον περάσουν τρεις μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους στον κατάλογο του υφιστάμενου προσωπικού τους ιατρού.
 
Νοείται, σημειώνει ο Οργανισμός, ότι σύμφωνα με τη διαδικασία εγγραφής δικαιούχου σε προσωπικό ιατρό, ο δικαιούχος μπορεί να αλλάξει προσωπικό ιατρό μέσω του συστήματος πληροφορικής, από την Πύλη Δικαιούχων χρησιμοποιώντας τον προσωπικό λογαριασμό χρήστη νοουμένου ότι έχει συνδέσει το αρχείο δικαιούχου του, και κατόπιν επίσκεψης στον προσωπικό του γιατρό.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΓεΣΥ στο τηλέφωνο 17000 (δωρεάν κλήση) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@gesy.org.cy.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close