ΕιδήσειςΚύπρος

Οδηγούσε με 180χλμ. και αναρτούσε τα “κατορθώματα” του ταυτόχρονα στο διαδίκτυο!

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση. πρόσωπο ηλικίας 23 χρόνων από την Επαρχία Λάρνακας, κλήθηκε σήμερα στην Τροχαία Λάρνακας, μετά από σχετική πληροφόρηση που δόθηκε στην Αστυνομία. 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.50μ.μ. χθες 1/2/2020, ο 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Παραλιμνίου και ταυτόχρονα, κρατούσε το κινητό του τηλέφωνο όπου βιντεογραφούσε τον χιλιομετρητή του οχήματός του την ώρα που είχε την ένδειξη 180ΧΑΩ ενώ το όριο στον αυτοκινητόδρομο είναι 100. Ο 23χρονος είχε αναρτήσει το σχετικό βίντεο σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Ο νεαρός είχε εντοπιστεί μετά από σχετικές εξετάσεις και ενέργειες του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.  

Ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος. Στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της αλόγιστης ή επικίνδυνης οδήγησης, παράβασης του ορίου ταχύτητας και μη ελεύθερων χεριών κατά την οδήγηση.

Ο 23χρονος αναμένεται να παρουσιαστεί αύριο το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου θα καταχωρηθεί η υπόθεση εναντίον του. 

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close