ΕιδήσειςΚύπρος

Οδικά έργα επηρεάζουν την κυκλοφορία

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρατηρείται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα και προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Πέραν τούτου οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους πιο κάτω δρόμους όπου θα διεξάγονται οδικά έργα. 

Tην περίοδο 13/05/2021 – 30/06/2021, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:30 – 17:00 στον Αυτοκινητόδρομο Αεροδρόμιο Λάρνακας – Παραλίμνι, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον Κυκλικό Κόμβο Ριζοελιάς μέχρι και το Παραλίμνι, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας, και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 1500μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, έχει ανακοινώσει ότι την περίοδο 2/6/2021 – 2/7/2021 καθημερινά μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού στο τμήμα από Ερήμη προς Πέτρα του Ρωμιού θα εκτελούνται, εργασίες για πότισμα φυτειών εντός της κεντρικής νησίδας από το Τμήμα Δασών. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Λεμεσό προς Πάφο σε μήκος 1000 μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Related Articles

Back to top button
Close