ΕιδήσειςΚύπρος

Οδικές εργασίες στις επαρχίες Λευκωσίας και Πάφου

Εργασίες εξαγωγής πυρήνων ασφαλτικού σκυροδέματος στον αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 από τις 10:00  μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι, σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού, στην Χιλιομετρική Θέση 22+744 μέχρι την Χιλιομετρική Θέση 23+005, στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, θα διεξάγονται εργασίες εξαγωγής πυρήνων ασφαλτικού σκυροδέματος.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα είναι κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Εργασίες κατασκευής αποχετευτικού δικτύου στο δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 5/10/2020 μέχρι και το Σάββατο 12/12/2020, στο Δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους  (στο ύψος της Τεμπριάς), θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής Αποχετευτικού Δικτύου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Τρόοδος, σε τμήμα μήκους περίπου 100 μέτρων, θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται δια μέσου της άλλης λωρίδας και με τη χρήση φώτων τροχαίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close