ΕιδήσειςΚύπρος

Οικονομική ενίσχυση της «Αροδαφνούσας» από εκδήλωση της Αστυνομίας- Επίσκεψη Αρχηγού

Επίσκεψη στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», στη Λευκωσία πραγματοποίησε σήμερα ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης. 

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Αρχηγός Αστυνομίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου Δρ. Αδάμο Αδάμου, όπου του παρέδωσε επιταγή ύψους €8,700, χρήματα τα οποία συγκεντρώθηκαν από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Συγκεκριμένα, είχε πραγματοποιηθεί Φιλανθρωπικό Πανηγύρι Xαράς για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, που πραγματοποίησαν η Αστυνομία Κύπρου και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος, στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, παρά στο Αρχηγείο Αστυνομίας.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας και η Κοινοτική Αστυνόμευση Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και στόχος της ήταν η ενίσχυση των υπηρεσιών ανακουφιστικής φροντίδας που ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου παρέχει δωρεάν σε καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και στις οικογένειες τους. 

Στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την  αιγίδα του Αρχηγού Αστυνομίας κ. Κύπρου Μιχαηλίδη, παρευρέθηκε πλήθος κόσμου συμβάλλοντας στην όλη προσπάθεια. Η παρουσία όλων έστειλε μηνύματα συμπαράστασης προς τους πάσχοντες συνανθρώπους μας και στήριξης στο έργο που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος.     

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close