ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Οι Δήμοι μείζονος Λευκωσίας προκηρύσσουν διαγωνισμό για διαχείριση χώρου φύλαξης σκύλων

Οι Δήμοι Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Έγκωμης, Αγίου Δομετίου και Λακατάμιας ανακοινώνουν ότι έχουν προκηρύξει διαγωνισμό μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος σύναψης δημοσιών συμβάσεων e-procurement (Προσφορά Δήμου Λευκωσίας Αρ.  89/2021) για την αγορά υπηρεσιών για τη διαχείριση και λειτουργία του χώρου φύλαξης σκύλων των Δήμων για τρία έτη και προϋπολογισμό σύμβασης εκατόν σαράντα χιλιάδες ευρώ μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ (συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης για σύμπραξη ενός ακόμη Δήμου και / ή επέκταση τριών μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έγγραφα του διαγωνισμού δωρεάν μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Συμβάσεων (eProcurement) στο χώρο του διαγωνισμού, στην ιστοσελίδα www.eprocurement.gov.cy.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 6η Αυγούστου 2021. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτεθείτε στην Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου Λευκωσίας στα τηλέφωνα 22797312/ 314 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο efi.hadjicosti@nicosiamunicipality.org.cy

Related Articles

Back to top button
Close