ΕιδήσειςΚύπρος

Οκτώ προσφορές για το νέο σύστημα μεταφορών με λεωφορεία

Οκτώ οικονομικοί φορείς, εκ των οποίων οι 6 από την Κύπρο και δύο εταιρείες του εξωτερικού ή σε κοινοπραξία με κυπριακές εταιρείες, υπέβαλαν προσφορές στο πλαισίου του διεθνούς διαγωνισμού προκήρυξε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με στόχο την παροχή Υπηρεσιών Δημόσιων Επιβατικών Μεταφορών με Λεωφορεία, με το Υπουργείο να αρχίζει την εξέταση των προσφορών με στόχο την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εντός του ερχόμενου μήνα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, ο διαγωνισμός, ο οποίος προκηρύχθηκε στις 23 Ιουλίου, αφορούσε έξι (6) διακριτές Συμβάσεις Παραχώρησης (μία ανά επαρχία και μία για υπεραστικά) οι οποίες προκηρύχθηκαν μέσω μίας διαγωνιστικής διαδικασίας.

«Πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρξε ικανοποιητικό ενδιαφέρον. Οκτώ (8) διαφορετικοί οικονομικοί φορείς υπέβαλαν προσφορές έξι (6) καθαρά κυπριακές εταιρείες και δύο (2) από εταιρείες του εξωτερικού ή και σε κοινοπραξία» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος οικονομικός φορέας είχε τη δυνατότητα να υποβάλει προσφορά για όλες τις συμβάσεις και να κερδίσει τέσσερις από τις έξι (όχι όμως Λευκωσία και Λεμεσό μαζί).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close