ΕιδήσειςΚύπρος

Ορεινοί δρόμοι: Κατολισθήσεις και παγετός

Στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία.

Στα ορεινά παρατηρούνται διάφορα προβλήματα λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, ενώ σε διάφορους δρόμους έχουν σημειωθεί και κατολισθήσεις πετρών. Οι κατολισθήσεις σημειώθηκαν στους ακόλουθους δρόμους:

– Κακοπετριάς – Pinewood – Πεδουλά

– Πλατρών –Τροοδίτισσας

– Πεδουλά – Κύκκου και

– Προδρόμου – Τροοδίτισσας

Λόγω παγετού, οι δρόμοι στα ορεινά είναι ολισθηροί. Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Πλατρών, Προδρόμου και Καρβουνά.

Προτρέπονται όσοι διακινούνται στα ορεινά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο“.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close