ΚοινωνικάΤοπικά ΝέαΥπηρεσίες

Ο έντονος συναγωνισμός των υπεραγορών στη Λακατάμια

Σε περιοχή έντονου συναγωνισμού μεταξύ υπεραγορών έχει αναδειχθεί η Λακατάμια, μετά κα τη λειτουργία του καταστήματος «Αθηαινίτης» στο Nicosia Mall αλλά και της έλευσης της ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην περιοχή μας. Μάλιστα μερικές από τις υπεραγορές που δραστηριοποιούνται  στο Δήμο μας βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

Το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι ωφέλιμο για τον δημότη-καταναλωτή, καθώς ο συναγωνισμός ευνοεί καλύτερες τιμές και ποιότητα πράγμα που σε τελική ανάλυση είναι προς το συμφέρον των συμπολιτών μας.

Σε έντονο ανταγωνισμό επιδίδονται οι υπεραγορές της Λακατάμιας, αρκετές από τις οποίες βρίσκονται σε ιδιαίτερα κοντινή απόσταση μεταξύ τους.

ΑΘΗΑΙΝΙΤΗΣ

Τελευταία έλευση στην περιοχή Λακατάμιας είναι  η νέα υπεραγορά Αθηαινίτης στο Nicosia Mall, στην περιοχή Ανθούπολης. Καλύπτοντας εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα η υπεραγορά Αθηαινίτης προσφέρει  αναβαθμισμένη εμπειρία στις αγορές, με όλες τις επιλογές, με φρέσκα τρόφιμα από το αλλαντοποιείο, το κρεοπωλείο, τη φρουταρία, την ψαραγορά, το αρτοποιείο, καθώς και είδη οικιακής χρήσης. Πάντα σε χαμηλές τιμές, ανάλογες με εκείνες του πρώτου της καταστήματος στην Παλλουριώτισσα, προσφέρει άνετους χώρους στάθμευσης, αρκετούς από τους οποίους καλυμμένους.

ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Από τον περασμένο Οκτώβρη εξάλλου λειτουργεί η υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στη Λακατάμια, σε έκταση που καταλαμβάνει  πέραν των 3,000 τ.μ., ενώ διαθέτει πέραν των 300 χώρων στάθμευσης.

Η επένδυση για το νέο απόκτημα της αλυσίδας ξεπέρασε τα €15 εκατ.  Εντός των κτιριακών εγκαταστάσεων λειτουργεί εστιατόριο με προσιτές χαμηλές τιμές, ενώ εντός της υπεραγοράς υπάρχει ψησταριά με ακόμη χαμηλότερες τιμές.

Συμβαδίζοντας με την τεχνολογική εξέλιξη η υπεραγορά έχει  τοποθετήσει τελευταίας γενιάς self-checkouts,  (αυτόματοι ταμίες), όπου οι καταναλωτές αυτοεξυπηρετούνται άμεσα, μέσα από μια πολύ απλή διαδικασία πληρωμής.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Μεγάλο ατού της υπεραγοράς Ιωαννίδη, η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της στην περιοχή Ανθούπολης πριν μερικά χρόνια είναι ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής. Άλλωστε, είναι  η δεύτερη φθηνότερη υπεραγορά στη Λευκωσία, μετά τον Αθηαινίτη, με βάση το Παρατηρητήριο Τιμών Μεγάλων Υπεραγορών.

Η υπεραγορά διαθέτει από το 2014 το σταθερό της κοινό στην Ανθούπολη.-Λακατάμια κα όχι μόνο. Εδώ και μερικούς μήνες έχει προστεθεί δεύτερος όροφος με όλα τα είδη για το σπίτι, όπως επίσης τμήμα καφετέριας και ψησταριάς. Στα ατού της το καλυμμένο πάρκινγκ.

ΚΚΟΛΙΑΣ

Πολύ κοντά στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ (αλλά και στο Lidl) συναντούμε την υπεραγορά Κκολιάς. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1980 σε ένα μικρό συνοικιακό κατάστημα 300 τ.μ. στη Λακατάμια και το 1995 μεταφέρθηκε σε κτηριακό συγκρότημα με συνολικό εμβαδόν 1,300 τ.μ., συμπεριλαμβανομένου ισογείου και μεσοπατώματος.

Εδώ και μήνες εντός της υπεραγοράς λειτουργεί  η ψησταριά/κουζίνα «Οδός γεύσεων».

LIDL

Από τον Οκτώβριο του 2010 ξεκίνησε να λειτουργεί κατάστημα της αλυσίδας υπεραγορών Lidl στη Λακατάμια, το οποίο παρά τον έντονο συναγωνισμό  διατηρεί τη δυναμική του με δικά του προϊόντα και ανταγωνιστικές τιμές. Κάθε εβδομάδα προσφέρει εξάλλου είδη ένδυση, υπόδησης, είδη εποχής, D.I.Y σε προσιτές τιμές.

SMART  DISCOUNT

Το 17ο κατάστημα Smart λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2018 στη Λακατάμια. Το νέο κατάστημα περιλαμβάνει 600τ.μ. με προϊόντα,  σύγχρονο εξοπλισμό, ικανοποιητικούς αποθηκευτικούς χώρους και αρκετούς χώρους στάθμευσης.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close