ΕιδήσειςΚύπρος

Ο Γεν. Εισαγγελέας απαντά σε όσους τον καλούν να πει… διευθύνσεις και ονόματα

«Αυτοί στους οποίους αναφερόμαστε, ενεργούν με τόσο γελοίο και άτσαλο τρόπο που αυτοαποκαλύπτονται καθημερινά», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα αλλά και αναφορές κάποιων, ανάμεσα τους και ο νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης, που του ζητούν να αποκαλύψει στοιχεία και ονόματα σε σχέση με τις χθεσινές του καταγγελίες ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Γενικός Ελεγκτής δέχονται  “αήθη και ανελέητο πόλεμο” από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τριανταφυλλίδης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter : «Ο Γενικός Εισαγγελέας και ο  Γενικός Ελεγκτής προέβησαν σε πολύ σοβαρές καταγγελίες με τις τοποθετήσεις τους για τη διαφθορά στο τόπο μας. Δεν μπορούν όμως να αφήνουν το πέπλο της αμφιβολίας να πλανάται πάνω από πρόσωπα και έντυπα. Έχουν υποχρέωση να πουν ονόματα».
«Ως νομικός ο κ. Τριανταφυλλίδης θα πρέπει να ξέρει καλύτερα. Εν πάση όμως περιπτώσει, αυτοί στους οποίους αναφερόμαστε, ενεργούν με τόσο γελοίο και άτσαλο τρόπο που αυτοαποκαλύπτονται καθημερινά. Ας ερωτήσουν τους απλούς πολίτες να πάρουν την εικόνα που έχει γι` αυτούς ο κόσμος και για την κακή υπηρεσία που προσφέρουν στον τόπο όσοι τους υποθάλπουν, τους ανέχονται ή τους συνδράμουν στο ανίερο έργο τους», σχολίασε ο κ. Κληρίδης.

Και πρόσθεσε: «Κανένα πέπλο αμφιβολίας δεν πλανάται πάνω από τα κεφάλια των άλλων εκείνων που με εντιμότητα και ανεξαρτησία ασκούν το λειτούργημα τους και προβαίνουν ακόμα και σε σκληρή αλλά αυτόβουλη και καλόπιστη κριτική».

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close