ΕιδήσειςΚύπρος

Ο Δήμος Λευκωσίας ζητά εκδήλωσης ενδιαφέροντος για χριστουγεννιάτικα αμαξίδια

O Δήμος Λευκωσίας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για την προμήθεια και λειτουργία έξι καλαίσθητων αμαξιδίων με τροχούς τα οποία θα πωλούν χριστουγεννιάτικα ποτά και άλλα γιορτινά είδη κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λευκωσίας στην Πλατεία Ελευθερίας τον Δεκέμβριο του 2020.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθεύσουν τα αμαξίδια και να καθορίσουν το προσωπικό που θα τα λειτουργεί σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες οι οποίες θα αποφασιστούν από το Δήμο σε συνεργασία με τον προμηθευτή. Τα έξοδα αλλά και οι εισπράξεις θα αφορούν τον προμηθευτή, καθώς και όλα τα απαραίτητα για τη νόμιμη εργοδότηση κατάλληλου προσωπικού.

Νοείται ότι όλα τα προϊόντα τα οποία θα διατίθενται προς πώληση αλλά και η λειτουργία των αμαξιδίων από το προσωπικό, θα πρέπει να συνάδουν με τα σχετικά πρωτόκολλα υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 και σε κάθε περίπτωση σύμφωνα με τις οδηγίες του Δήμου.

Νοείται επίσης ότι η λειτουργία των αμαξιδίων θα εξαρτηθεί από τις επιδημιολογικές συνθήκες που θα επικρατούν στην Κύπρο την περίοδο εκείνη.

Ενόψει του απαραίτητου προγραμματισμού καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@nimac.org.cy

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2020.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close