ΕιδήσειςΚύπρος

Ο Δώρος Φτερούσιος, 47 ετών, από την Κάτω Μονή σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα

Ο Δώρος Φτερούσιος, 47 ετών, από την Κάτω Μονή σκοτώθηκε σε καραμπόλα οχημάτων που συνέβη στο δρόμο Αρεδιού – Αγίου Ιωάννη Μαλούντας – Κάτω Μονής, τα ξημερώματα.
 
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Αστυνομίας η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 2.10 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο δρόμο Αρεδιού – Αγίου Ιωάννη Μαλούντας – Κάτω Μονής, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος στην κατεύθυνση από Κάτω Μονή προς Αρεδιού, έχοντας ως επιβάτη στη θέση του συνοδηγού παιδί ηλικίας 14 ετών, συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος Δώρος Φτερούσιος, στην κατεύθυνση από Αρεδιού προς Κάτω Μονή.

Μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος συγκρούστηκε και με ημιφορτηγό όχημα που οδηγούσε 60χρονος, στην κατεύθυνση από Κάτω Μονή προς Αρεδιού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με την επέμβαση των οποίων ο 47χρονος απεγκλωβίστηκε από το όχημά του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του. Στο Γενικό Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο και οι 14χρονος, 61χρονος και 60χρονος. Ο 60χρονος έτυχε των Πρώτων Βοηθειών και έλαβε εξιτήριο, ενώ οι 14χρονος και 61χρονος παρέμειναν στο Νοσοκομείο για νοσηλεία.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση.

ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

Related Articles

Back to top button
Close