ΕιδήσειςΚύπρος

Παρουσιάστηκε στο Λονδίνο τη φωτογραφική έκθεση του Άδωνι Χριστοφόρου (pics)

Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 παρουσίασε στο Λονδίνο τη φωτογραφική έκθεση του Άδωνι Χριστοφόρου «Φωτογραφίες-Ντοκουμέντα από την πρόσφατη Ιστορία της Κύπρου» σε συνεργασία με τους αποδήμους μας της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες από την περίοδο 1959-1982 και παρουσιάζουν τον τρόπο ζωής και το κλίμα της εποχής.

Τα εγκαίνια της έκθεσης τέλεσε ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Νίκος Νουρής ενώ χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών κα Σόφη Μιχαηλίδου και ο Πρόεδρος της Εθνικής Κυπριακής Ομοσπονδίας Ηνωμένου Βασιλείου κ. Χρίστος Καραολής.

Στην ομιλία της, η Διευθύντρια ΓΤΠ τόνισε ότι το έργο του ΓΤΠ είναι πολύ σημαντικό όχι μόνο για τη διατήρηση της πολιτιστικής μας ταυτότητας και της συλλογικής μας μνήμης, αλλά και επειδή λειτουργεί ως νήμα που δένει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον του τόπου και των ανθρώπων μας.

Από πλευράς του, ο Υπουργός Εσωτερικών επισήμανε ότι η φωτογραφία εξουδετερώνει τη λήθη, κρατώντας ζωντανές στο πέρασμα του χρόνου τις στιγμές που οφείλουμε να έχουμε πάντα στο κάδρο της ζωής μας.

Λ
Η Διευθύντρια του Γραφείου τύπου και Πληροφοριών της Δημοκρατίας κα Σόφη Μιχαηλίδου απευθύνει χαιρετισμό στην Έκθεση Φωτογραφίας του Άδωνη Χριστοφόρου με τίτλο: «Φωτογραφίες-Ντοκουμέντα από την πρόσφατη ιστορία της Κύπρου». Την Έκθεση συνδιοργάνωσαν το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Δημοκρατίας και η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία Ηνωμένου Βασιλείου.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close