ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Περιπτώσεις οχληρίας και εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων θα εξετάσει το Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιουνίου στις 19:15 στα γραφεία του Δήμου το Δημοτικό Συμβούλιο στην μηνιαία του συνεδρία. Ανάμεσα στα θέματα που θα επιληφθεί είναι και η ενημέρωση  και  ταυτόχρονη λήψη  απόφασης  για  ύπαρξη  οχληρίας στη Λακατάμια,  σύμφωνα  με  τις  πρόνοιες  του  άρθρου  92  του  Περί  Δήμων  Νόμου Ν111/85.   

Οι  περιπτώσεις  οχληρίας  αφορούν τις  οδούς Ευβοίας 30, Ρούμελης,  τη λεωφόρο Παντελή Κατελάρη, την οδό Αγίου Επικτήτου,  την  οδό  Ταρσού  και  την  οδό  Αλεξίας  στη  Λακατάμια  και Ανθούπολη.

Επίσης, θα γίνει ενημέρωση  και  θα ληφθεί απόφαση  για  τα εγκαταλειμμένα μηχανοκίνητα οχήματα  στη Λακατάμια, σύμφωνα με τις πρόνοιες του άρθρου 92Ατου  Περί  Δήμων  Νόμου  Ν111/85. Ήδη εδώ και μήνες έχουν επικολληθεί στα αυτοκίνητα σχετικές ειδοποιήσεις. Όπως έχουμε παρατηρήσει, ορισμένοι συμμορφώθηκαν και τα μετακίνησαν, αλλά η πλειονότητα των ιδιοκτητών των εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων δεν έκανε καμιά ενέργεια με αποτέλεσμα να παραμένουν σε διάφορους χώρους, (π.χ. άδεια οικόπεδα, δρόμοι και πεζοδρόμια).    

Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο θα ενημερωθεί και θα αποφασίσει για την ονοματοδότηση οδού Χάρη  Γρούτα,  σύμφωνα  με  προηγούμενη  απόφαση  Δημοτικού  Συμβουλίου. Σχετική ενημέρωση θα γίνει από τη Δήμαρχο και τον Αναπληρωτή Δημοτικό Γραμματέα.

Τέλος, θα εξετάσει διάφορα τρέχοντα θέματα και θα επικυρωθούν στη συνεδρία πρακτικά τόσο της προηγούμενης συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και διάφορων επιτροπών.

Related Articles

Back to top button
Close