ΚοινωνικάΤοπικά Νέα

Πετυχημένος ο μήνας θεάτρου

Μικρό αποδείχθηκε το Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, για να φιλοξενήσει το κοινό που παρακολούθησε τις Θεατρικές παραστάσεις που παρουσιάστηκαν στα πλαίσια του μήνα Θεάτρου του Δήμου Λακατάμιας. Οι χιλιάδες θεατρόφιλοι που προσέρχονταν με ενθουσιασμό σε κάθε παράσταση, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία του Δήμου, για μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Η Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο Λακατάμιας και η Υπηρεσία του Δήμου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους, στο Θέατρο Σκάλα, στο Σατυρικό Θέατρο, στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου, στο Θέατρο Αντίλογος και στο Θέατρο Γέλιο, για τις υπέροχες παραστάσεις που παρουσίασαν. Ευχαριστούν επίσης τους Δημότες Λακατάμιας, και όχι μόνο, για τη μεγάλη ανταπόκριση.

Η Δήμαρχος Λακατάμιας, Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα, σε δηλώσεις της μετά το πέρας των παραστάσεων, ανέφερε ότι η μαζική συμμετοχή του κοινού στο όμορφο αυτό καλλιτεχνικό/ πολιτιστικό γεγονός, επισφράγισε την επιτυχία του Μήνα Θεάτρου και μας δίνει το έναυσμα για να εισηγηθούμε την καθιέρωση του Ιούλη, ως μήνα θεάτρου στη Λακατάμια.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close