Σπόρ

Πινγκ Πονγκ: Ο «Βασιλιάς» Ονήσιλος Λακατάμιας ξανά στο θρόνο του!

Περήφανο για άλλη μια φορά έκανα τον Δήμο Λακατάμιας, οι αθλητές του σωματείου Ονήσιλος Λακατάμιας. Από το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου, η ομάδα Εφήβων του Ονήσιλου Λακατάμιας, πανηγυρίζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος για την περίοδο 2019 -20.

Οι αθλητές του Ονήσιλου σε παιχνίδι που έγινε στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης, κέρδισαν στο ημιτελικό το ΑΠΟΕΛ με 3-1 και στο μεγάλο τελικό την πολύ δυνατή ομάδα του Κ.Ν. Ακρόπολης με 3-2.

Σε ένα συναρπαστικό τελικό οι Λακαταμίτες αθλητές, Στυλιανός Γεωργίου, Χρίστος Χρυσοστόμου και Αντρέας Παρτασίδης, κατέθεσαν για άλλη μία φορά ψυχή κερδίζοντας πανάξια τον τίτλο. Έπαιξαν μαζί τους και βοήθησαν στην κατάκτηση του τίτλου, τις προηγούμενες ημέρες της διοργάνωσης, δύο μικροί αθλητές, ανερχόμενα ταλέντα, οι Δημήτρης Χατζηγιάννης και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Προπονητής της ομάδα ήταν ο Πόλυς Τζιάμπος.

Η κατάκτηση ομαδικού πρωταθλήματος στις ηλικίες κάτω των 18 ετών ήταν η τέταρτη, από το 2013 – 14,  που  αθλητές και προπονητής, είναι μαζί.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close