ΕιδήσειςΚύπρος

Ποδηλάτες αστυνομικοί συνέλαβαν δυο άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Λεμεσού, ενώ βρίσκονταν σε περιπολία, ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λεμεσού, αυτοκίνητο το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Ο οδηγός του οχήματος, ηλικίας 30 ετών, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο νάρκοτεστ με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον 35χρονο συνοδηγό του οχήματος, στην κατοχή του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 16 περίπου γραμμαρίων, καθώς επίσης και ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. 

Κατά την έρευνα εντός του αυτοκινήτου, στη θήκη της πόρτας του οδηγού, εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο χειροποίητο τσιγάρο, ανάμεικτο με βιομηχανοποιημένο καπνό και ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.
Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Συλλήψεις
Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο.
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close