ΕιδήσειςΚύπρος

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί την Τετάρτη-Τι να προσέξουν οι οδηγοί

Στις κυριότερες αρτηρίες του οδικού δικτύου δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου. Ωστόσο εργασίες που θα διεξάγονται σε δρόμους της Λευκωσίας και της Λεμεσού, αναμένεται να επηρεάσουν την κυκλοφορία, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Στην Λευκωσία, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, από τις 6.00 το πρωί διεξάγονται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να είναι κλειστές οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού στην κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία, μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης.

Οι εργασίες θα συνεχιστούν και αύριο Πέμπτη, καθώς και το ερχόμενο Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου. Θα διεξάγονται από τις 6.00 το πρωί, μέχρι τις 3.00 το απόγευμα κάθε μέρας.

Από τις 6.00 το πρωί διεξάγονται εργασίες στη συμβολή των οδών Χαράλαμπου Μούσκου και Κινύρα στην Λευκωσία, για κατασκευή φρεατίων υδροσυλλογής ομβρίων υδάτων. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα παραμένει κλειστή η οδός Χαράλαμπου Μούσκου στο σημείο της συμβολής της με την οδό Κινύρα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται δια μέσου των οδών Κινύρα και Μάρκου Δράκου.

Οι εργασίες θα διεξάγονται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου. Θα διεξάγονται από τις 6.00 το πρωί, μέχρι τις 3.00 το απόγευμα κάθε μέρας.

Στην Λεμεσό, στον παραλιακό δρόμο, στην κατεύθυνση προς το Παλιό Λιμάνι, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί της Τετάρτης, εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετέυσεων Λεμεσού – Αμαθούντας. Οι εργασίες θα διεξάγονται από το ύψος της οδού Ι. Τομπάζη, μέχρι το ύψος της οδού Γρίβα Διγενή, στην περιοχή του Δήμου Λεμεσού. Κατά τη διάρκειά τους θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τις νότιες στις βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας με τη χρήση κατάλληλης σηματοδότησης. Η  στάση λεωφορείων που βρίσκεται μεταξύ των οδών Δάντη και Ι. Τομπάζη θα παραμένει κλειστή.

Οι εργασίες θα συνεχίζονται μέχρι την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου. Θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι τις 4.00 το απόγευμα κάθε μέρας.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close