ΕιδήσειςΚύπρος

Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται από έργα που θα γίνουν

Με ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων αναφέρονται διάφορα έργα στους δρόμους που θα γίνουν. Συγκεκριμένα:

1.         Εργασίες για κατασκευή οχετού ομβρίων υδάτων στα πλαίσια ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως

To Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 11/1/2020 και ώρα 07:00 το πρωί μέχρι την Κυριακή 12/1/2020 και ώρα 16:00 το απόγευμα,στα πλαίσια ανάπλασης της Λεωφόρου Καλλιπόλεως θα εκτελούνται εργασίες για κατασκευή οχετού ομβρίων υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η οδός Ευγενείας και Αντωνίου Θεοδότου θα είναι κλειστή για την τροχαία κίνηση από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Πινδάρου και θα ισχύουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Στασίνου θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Λάρνακος.

Η τροχαία κίνηση της Λεωφόρου Στασίνου με κατεύθυνση από το κέντρο της πόλης προς τη Λεωφόρο Λεμεσού θα διοχετεύεται διαμέσου τμήματος της οδού Ευγενείας και Αντωνίου Θεοδότου, της οδού Πινδάρου, της οδού Κλεομένους, της Λεωφόρου Διγενή Ακρίτα και της Λεωφόρου Καλλιπόλεως.

2. Εργασίες αντικατάστασης υπερόδιων πινακίδων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 14/1/2020, από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας,στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) παρά την έξοδο αρ. 13 προς Σκαρίνου/Λεύκαρα με κατεύθυνση προς Λευκωσία/Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης υπερόδιων πινακίδων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) από την έξοδο αρ. 13 προς Σκαρίνου/Λεύκαρα μέχρι την έξοδο αρ. 12 προς Κοφίνου/Αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας (Α5)θα είναι κλειστόκαι η κυκλοφορία θα διοχετεύεται διαμέσου του παλαιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού (Β1).

3. Εργασίες σφράγισης ρωγμών και αποκατάστασης καθιζήσεων οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Mεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 13/1/2020 – 16/1/2020, μεταξύ των ωρών 09:30 – 16:00,θα εκτελούνται εργασίεςσφράγισης ρωγμών και αποκατάστασης καθιζήσεων οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία παρά την Ακτή του Κυβερνήτη.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε  μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close