ΕιδήσειςΚύπρος

Πού θα γίνονται οδικές εργασίες στην Λευκωσία

Σε ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων αναφέρονται πού θα γίνονται εργασίες το προσεχές διάστημα στην επαρχία Λευκωσίας:

Εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 16/10/2021, την Τρίτη 19/10/2021 και την Τετάρτη 20/10/2021,  μεταξύ των ωρών 06:00 -15:00 , στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία  θα εκτελούνται εργασίες για ανέγερση πολυκατοικίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της οδού Θεμιστοκλή Δέρβη με κατεύθυνση από τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη προς Λευκωσία μεταξύ των παρόδων Νικοκρέοντος και Τεύκρου θα είναι κλειστές και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη μία λωρίδα της αντίθετης κατεύθυνσης

    Εργασίες βελτίωσης της υφιστάμενης εξόδου από Λεμεσό προς Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου, 2021 και για περίοδο δύο (2) μηνών περίπου, στον Κόμβο Κόρνου του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), θα εκτελούνται εργασίες βελτίωσης της υφιστάμενης εξόδου από Λεμεσό προς Κόρνο στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας πριν την έξοδο Κόρνου προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία θα είναι κλειστή για περίπου 400μ. περίπου και η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

 Εργασίες καθαρισμού τοίχων και ηχοπετασμάτων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 15/10/2021, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι την Κυριακή 17/10/2021 και ώρα 16:00 το απόγευμα, στην έξοδο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς προς τον κυκλικό κόμβο Αρχαγγέλου θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού τοίχων και ηχοπετασμάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η έξοδος του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς τον Κυκλικό Κόμβο Αρχαγγέλου θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία. Κλειστή θα παραμείνει και η είσοδος της οδού Αγίου Γενναδίου προς τον αυτοκινητόδρομο. Η τροχαία κίνηση προς τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού θα διεξάγεται διαμέσου των οδών Αγίου Γενναδίου και Αγίου Νεοφύτου.

Κλειστό τμήμα της οδού Νάξου, λόγω των εργασιών αποκατάστασης και ενίσχυσης του υπόγειου ορθογωνικού οχετού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τις 18/10/2021 και για περίοδο δύο (2) μηνών περίπου, ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος της οδού Νάξου, στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Διγενή Ακρίτα, θα είναι κλειστό λόγω των εργασιών αποκατάστασης και ενίσχυσης του υπόγειου ορθογωνικού οχετού. Ως εκ τούτου, η δεξιόστροφή κίνηση με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Άγιο Αντώνιο και η αριστερόστροφη από Άγιο Αντώνιο προς Λευκωσία θα πρέπει να διεξάγονται από την οδό Νικοδήμου Μυλωνά.   

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των περιοίκων έχει γίνει διευθέτηση με το Δημαρχείο Λευκωσίας για την άρση της μονοδρόμησης της οδού Νάξου στη συμβολή της με την οδό Δημητσάνης. Oι κάτοικοι της οδού Νάξου θα μπορούν να εισέρχονται στα υποστατικά τους από την οδό Δημητσάνης.

Related Articles

Back to top button
Close