ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Προκηρύχθηκαν προσφορές για καφετέρια Κολυμβητηρίου (η διαχείριση στο Δήμο)

Ο κορωνοϊός που εισέβαλε και κυριαρχεί στη ζωή μας απασχολεί όλους με τις καταστροφικές συνέπειές του. Με την ελπίδα όμως ότι θα βγούμε από τη δίνη του ιού αυτού σύντομα, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γίνουν ώστε όταν με το καλό επανέλθουμε στην ομαλότητα να υπάρχουν λύσεις για να κυλήσει η ζωή… Ένα από αυτά που χρειάζεται να γίνουν είναι και η προκήρυξη προσφορών από Δήμους .

Έτσι, στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Λακατάμιας προχώρησε στην προκήρυξη προσφορών για  την καφετέρια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου,  επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που γράψαμε πριν από δυο εβδομάδες με τίτλο “Υπό την ευθύνη του Δήμου θα λειτουργήσει το Κολυμβητήριο”.

Παράλληλα, προκηρύχθηκε προσφορά για περίπτερο στο πάρκο Αχαιών και Αλέξανδρου Παναγούλη στον Αρχάγγελο.

Αναλυτικά:

Ο Δήμος έχει αποφασίσει να λειτουργήσει το Κολυμβητήριο με διαφορετικό τρόπο από την προηγούμενη φορά καθώς ανακάλεσε την αρχική προκήρυξη προσφορών για πλήρη εκμετάλλευση του Κολυμβητηρίου, ύστερα από παρέμβαση  του ΚΟΑ. Τώρα, η προσφορά αφορά μόνο την καφετέρια για τους καλοκαιρινούς μήνες (ως τα μέσα Σεπτεμβρίου) με δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου για άλλη μια περίοδο λειτουργίας.

Την πισίνα για το κοινό θα αναλάβει ο ίδιος ο Δήμος. Είτε με δικό του προσωπικό, είτε με αγορά υπηρεσιών. Αυτό δεν έχει ακόμη αποφασιστεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες μας. Δεν αποκλείεται να γίνει συνδυασμός των δυο, δηλαδή προσωπικό του Δήμου να αναλάβει κάποια πόστα (π.χ καθαρισμός, ταμεία), ενώ να γίνει αγορά υπηρεσιών για ναυαγοσώστες για παράδειγμα.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

Για την καφετέρια η προκήρυξη αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Λακατάμιας ζητά προσφορές για την Παραχώρηση Άδειας Χρήσης και Εκμετάλλευσης της Καφετερίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας για την περίοδο 20 Μαΐου 2020 μέχρι 14 Σεπτεμβρίου 2020  (+/- 15 μέρες), με δικαίωμα ανανέωσης 1 + 1 περίοδο λειτουργίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έγγραφα της προσφοράς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού πρώτα πληρώσουν το  αντίτιμο των €30,00 + Φ.Π.Α (€35.10) μέσω της JCC (https://www.jccsmart.com/e-bill/invoices/4336/pay).  Παρακαλούμε όπως όλα τα στοιχεία επικοινωνίας αναγράφονται στον ειδικό χώρο (ονοματεπώνυμο, αρ. ταυτότητας, τηλέφωνο, ηλεκτρονική ταχυδρομείο κ.τ.λ.).  

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στον αρμόδιο λειτουργό του Δήμου κ. Στέλιο Βασιλοκώστα τηλ.22364046 ή κ. Ρέα Χρυσοστόμου τηλ. 22364011.

Οι προσφορές πρέπει να είναι σφραγισμένες, να απευθύνονται προς τη Δήμαρχο Λακατάμιας, να γράφουν στο φάκελο «Προσφορά Αρ. 15/2020 για την Παραχώρηση Άδειας Χρήσης και Εκμετάλλευσης της Καφετερίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λακατάμιας» και να βρίσκονται στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρα 13 Απριλίου 2020».

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΠΤΕΡΟ

Εξάλλου, ο Δήμος με δεύτερη προκήρυξη ζητά προσφορές για περίπτερο σε πάρκο.

Συγκεκριμένα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο Δήμος Λακατάμιας, ζητά προσφορές για την παραχώρηση άδειας χρήσης/εκμετάλλευσης του Περιπτέρου στο Πάρκο Αχαιών και Αλέξανδρου Παναγούλη στον Αρχάγγελο.

Η περίοδος παραχώρησης άδειας χρήσης/εκμετάλλευσης του Περιπτέρου θα είναι για περίοδο δυο (2) χρόνων με δικαίωμα στην Αναθέτουσα Αρχή ανανέωσης της Σύμβασης για ακόμη δύο  (2) χρόνια.

Οι προσφορές πρέπει να υποβληθούν από τους Προσφέροντες μέχρι τη Δευτέρα 13 Απριλίου, 2020  και ώρα 12:00  το μεσημέρι  στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου Λακατάμιας, στη οδό 1ης Απριλίου 11, 2310 Λακατάμια.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να ληφθούν από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Λακατάμιας, κ. Παναγιώτη Μακκούλη τηλέφωνο 22364029.  Ώρες γραφείου  8:00 π.μ.  μέχρι 2:00 μ.μ».

ΛΗΓΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΟ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

Θυμίζουμε ότι αυτή την εβδομάδα (Παρασκευή 20 Μαρτίου το μεσημέρι) λήγει η προθεσμία υποβολής προσφορών για ανακατασκευή του πάρκου Μιχαλάκη Σοφοκλέους στην οδό Πεδιαίου στη Λακατάμια

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close