ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕιδήσεις

Πρωτοβουλία για υιοθέτηση του Bruno, ανέλαβε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Πρωτοβουλία για υιοθέτηση του Bruno, του σκυλιού που μεταφέρθηκε χθες σε καταφύγιο ζώων, ανέλαβε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Χρήστος Ζαννέττου επισκέφθηκε και πάλι σήμερα το καταφύγιο ζώων στην Αγία Νάπα και ενημερώθηκε από τους λειτουργούς του καταφυγίου, για τις ενέργειες, που γίνονται όσον αφορά την ευημερία των ζώων που φιλοξενούνται. Παράλληλα, ενημερώθηκε ότι ο Bruno, ο σκύλος για τον οποίο υπήρξε χθες αναφορά για άσκηση υπέρμετρης βίας κατά τη μεταφορά του στο καταφύγιο, χαίρει άκρας υγείας, έχει εμβολιαστεί και του έχει δοθεί η απαραίτητη φροντίδα».
 
Σύμφωνα με την υπεύθυνη λειτουργό του καταφυγίου «αυτή την στιγμή στο καταφύγιο του Δήμου Αγίας Νάπας υπάρχουν 8 σκυλιά που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία και όλα τα ζώα τυγχάνουν της πρέπουσας μεταχείρισης. Η λειτουργός απέρριψε αναφορές στα ΜΚΔ ότι στο Δημοτικό Καταφύγιο γίνονται ευθανασίες, σημειώνοντας πως οι λειτουργοί βρίσκονται σε εγρήγορση όλο το 24ωρο για να βοηθήσουν σε κάθε έκκληση όταν ζώα χρειάζονται βοήθεια ή πρέπει να μεταφερθούν στο καταφύγιο».
 
Όπως ανέφερε ο κ. Ζαννέττου «η εργασία που γίνεται στο καταφύγιο είναι εξαιρετική και απευθύνουμε έκκληση σε εθελοντές να ενδιαφερθούν για υιοθεσία ζώων. Το καταφύγιο θα είναι έτοιμο τις επόμενες μέρες να παραδώσει τον Bruno για υιοθεσία μέσα από τις συνήθεις διαδικασίες που ακολουθούνται, οι οποίες διασφαλίζουν την ασφάλεια και προστασία όλων των ζώων».
 
Πρόσθεσε ακόμα ότι «μετά την έλευση της πανδημίας του κορωνοϊού και των συνεπειών που είχε στα οικονομικά του Δήμου Αγίας Νάπας, οι δαπάνες και ο προϋπολογισμός για την ευημερία των ζώων δεν μειώθηκαν.  Ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει τόσο την ευημερία των ζώων όσο και το πρόγραμμα ευημερίας των ζώων μέσα από το οποίο τα τελευταία 3 χρόνια έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει πέραν των χιλίων περιστατικών».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Back to top button
Close