Ατζέντα

Πρωτοβουλία Λεβέντειου: Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας στην εποχή κορωνοϊού

Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας μέσα από τη διαδικτυακή δράση #covidstoriesnicosia καλεί όλους τους Λευκωσιάτες και μη, να συμβάλουν στη δημιουργία ενός μοναδικού φωτογραφικού αρχείου.

Κατά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε η Κυπριακή Κυβέρνηση λόγω του COVID-19, χιλιάδες αλλιώτικες ιστορίες ξεδιπλώνονται στους δρόμους, στις δημόσιες υπηρεσίες και στα σπίτια της Λευκωσίας. Προσκαλείστε λοιπόν να μοιραστείτε με το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας τις ιστορίες της πόλης μας μέσα από τον φωτογραφικό σας φακό, που τραβήχτηκαν από τις 15 Μαρτίου 2020 έως και τη λήξη των περιοριστικών μέτρων.

Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας στο Instagram #covidstoriesnicosia και #covidstoriesnic και κάντε tag το @leventismuseum, συμβάλλοντας έτσι στην αποτύπωση της πρωτόγνωρης εικόνας της πόλης μας. Η ιστορία της Λευκωσίας συνεχίζεται – βοηθήστε μας να την καταγράψουμε.

Η ομάδα του Μουσείου θα παρακολουθεί την ανάρτηση των φωτογραφιών και θα επιλέγει κάποιες από αυτές για αναδημοσίευση σε άλλα ψηφιακά κανάλια. Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα συμπεριληφθούν επίσης στο αρχείο που δημιουργεί το Μουσείο για την ιδιαίτερη αυτήν περίοδο που ζούμε και το οποίο θα εμπίπτει στο ευρύτερο πλαίσιο της τεκμηρίωσης της ιστορίας της πόλης της Λευκωσίας, από τη γέννησή της έως σήμερα. Στην περίπτωση που η φωτογραφία σας επιλεγεί, οι λειτουργοί του Μουσείου θα επικοινωνήσουν μαζί σας.

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close