ΕιδήσειςΚύπρος

Πρόσφερε χρήματα σε αστυνομικό 21χρονος που συνελήφθη για τα μαχαιρώματα στη Μακένζυ

Ένας 21χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα αντιμετωπίζει και κατηγορία για δεκασμό δημοσίου λειτουργού, αφού κατά την σύλληψη του αποπειράθηκε να δωροδοκήσει το μέλος της Αστυνομίας για να τον αφήσει ελεύθερο, προσφέροντάς του χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, τραυματισμού τριών ατόμων τα ξημερώματα στην περιοχή Μακένζυ, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου. Πρόκειται για νεαρό άνδρα ηλικίας 21 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει:

“Στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου. Πρόκειται για νεαρό άνδρα ηλικίας 21 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση. Σχετικό δελτίο ΕΔΩ.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 21χρονος μετέβη σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου προκαλούσε ανησυχία στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.
Μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν καθήκον προσέγγισε τον νεαρό και του έκανε συστάσεις για να ηρεμήσει, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να του επιτεθεί, ενώ προκάλεσε ζημιά εντός του Τμήματος (έσπασε γυαλί και έκανε ζημιά σε κλιματιστικό).
Ο 21χρονος ακινητοποιήθηκε από το μέλος της Αστυνομίας με τη βοήθεια νοσηλευτή και συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα.
Κατά τη σύλληψή του, ο νεαρός αποπειράθηκε να δωροδοκήσει το μέλος της Αστυνομίας για να τον αφήσει ελεύθερο, προσφέροντάς του χρηματικό ποσό.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται”.

Related Articles

Back to top button
Close