Σπόρ

Πρώτη θέση για την Άντρη Χριστοφόρου σε ποδηλατικό αγώνα στη Γαλλία

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Άντρη Χριστοφόρου. Η Ολυμπιονίκης στην ποδηλασία, η οποία είναι δημότης Λακατάμιας έκανε για άλλη μια φορά περήφανο τον κυπριακό αθλητισμό και ειδικότερα την ποδηλασία κατακτώντας την πρώτη θέση σε αγώνα που διεξήχθη στην Γαλλία.

Πρόκειται για τον αγώνα “La Classique Morbihan UCIhi 1.1”, που διεξήχθηκε στις 13 Μαϊου στη Γαλλία. Ήταν μήκους 120km και συμμετείχαν 180 αθλήτριες.

Ο Σύνδεσμος Ποδηλατιστών Κόρνου, από τον οποία κατάγεται η Άντρη, με ανακοίνωση του αναφέρει ανάμεσα σε άλλα: “Είναι τιμή για την Κυπριακή Ποδηλασία να έχει τέτοιου επιπέδου αθλητές και ακόμα πιο περήφανοι που αυτό το ταλέντο ξεκίνησε από την ακαδημία του χωριού μας, ως γνήσια Κορνιότισα,που αγαπά το χωριό της”.

«Η δική μας Άντρη, είναι μια αξία γυναίκα, μητέρα, σύζυγος, αθλήτρια, επαγγελματίας, αδελφή, θεία, ξαδέλφη, φίλη και πάνω από όλα άνθρωπος, αξίες που είναι πολύ σπάνιες στις μέρες μας και που όταν τις έχεις προοδεύσει και να στέκεστε γερά στα πόδια σου.Άντρη μας, να μείνεις όπως είσαι ,είμαστε δίπλα σου!!!».

Related Articles

Back to top button
Close