ΕιδήσειςΚύπρος

Πτώμα άντρα σε διαμέρισμα, έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία Πάφου

Πτώμα άντρα εντοπίσθηκε σε διαμέρισμα στην Πάφο, με αποτέλεσμα να τεθεί σε κινητοποίηση η Αστυνομία. Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις η  Αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, πρόκειται για 38χρονο, ο οποίος διέμενε μόνος του σε διαμέρισμα, εργαζόταν σε φούρνο, και τελευταία φορά που εθεάθη ήταν το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 38χρονος αναζητήθηκε σήμερα από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος και τον εντόπισε στον πάτωμα του σαλονιού του διαμερίσματος νεκρό και σε κατάσταση σήψης.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου, ενώ σχετικά ενημερώθηκαν οι ιατροδικαστές, τόσο προφορικά όσο και με φωτογραφικό υλικό και εκ πρώτης όψεως δεν υπάρχει οποιαδήποτε ένδειξη για εγκληματική ενέργεια.

Η σωρός του 38χρονου μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του ΓΝ Λευκωσίας για τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής, σε χρόνο που θα καθοριστεί αργότερα από τους ιατροδικαστές.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Related Articles

Back to top button
Close