ΕιδήσειςΚύπρος

Πυρκαγιά σε οικία στο Φαρμακά, στο Νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 16ης Μαρτίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 17ης Μαρτίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 20 κλήσεις για βοήθεια,14 πυρκαγιές, πέντε ειδικές εξυπηρετήσεις και μία ψευδή κλήση.

Σε μια σοβαρή πυρκαγιά, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, “η ώρα 18.28 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγειο οικία σε αγροτικό δρόμο έξω από το χωριό Φαρμακάς. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Παλαιχωρίου και από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 21.00.

Από την πυρκαγιά η οικία διαστάσεων 15 x 10 μ. υπέστη εκτεταμένες ζημιές στην κατασκευή, το εσωτερικό και τον εξοπλισμό της. Η στέγη της οικίας κατασκευασμένη από κεραμίδια σε ξύλινους δοκούς κατέρρευσε. Ο ιδιοκτήτης της οικίας στην προσπάθεια του να κατασβήσει την πυρκαγιά εισέπνευσε καπνό και μεταφέρθηκε προληπτικά από συγγενικό του άτομο στο Nοσοκομείο Λευκωσίας. Εκτιμάται ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από υπερθέρμανση στην καπνοδόχο τζακιού”.

Related Articles

Back to top button
Close