ΑστυνομικάΤοπικά Νέα

Πυρκαγιές σε ξηρά χόρτα στο Γραμμικό Πάρκο και στο κολυμβητήριο Λακατάμιας

Πολλές πυρκαγιές ξέσπασαν το απόγευμα σε περιοχές της ευρύτερης Λευκωσίας, ανάμεσα τους και η Λακατάμια, αλλά και σε άλλες περιοχές του νησιού. Σύμφωνα με τοιν εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή:

*Ώρα 18.18 Πυρκαγιά σε σωρό από άχρηστα υλικά στην περιοχή Λατσιών. Η πυρκαγιά είναι ελεγχόμενη και παραμένει εκεί ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα για πλήρη κατάσβεση.

*Λίγο μετά τις 19:00, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κατά τόπους πυρκαγιές ξηρών χόρτων στην Επαρχία Λευκωσίας. Παρά το γραμμικό πάρκο Λακατάμιας, παρά το αθλητικό κέντρο Ηλίας Πούλλος και παρά το κολυμβητήριο Λακατάμιας. Σε όλες τις περιπτώσεις επέμβηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Αστυνομία.

Και αλλού

Ώρα 13.18- Πυρκαγιά στο Δήμο Πέγειας Επαρχίας Πάφου. Κάηκε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα σιτηρά και αριθμός ελαιόδενδρα. Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μετά από ανταπόκριση 2 στελεχωμένων πυροσβεστικών οχημάτων.

**Επίσης πυρκαγιά ξέσπασε στα Λεύκαρα σε αποθήκη η οποία εφάπτεται σε παραδοσιακή κατοικία. Η πυρκαγιά περιορίστηκε στην αποθήκη με την ανταπόκριση πυροσβεστικών οχημάτων από πυροσβεστικούς σταθμούς Λευκάρων και ΕΜΑΚ. Κάηκε ξυλεία τζακιού, παλιά επίπλωση και άλλα αποθηκευμένα υλικά. Τα αίτια θα διερευνηθούν.

Related Articles

Back to top button
Close