ΕιδήσειςΚύπρος

Πυροσβέστες έσωσαν σκύλο κι αυτός εκφράζει ευγνωμοσύνη (vid)

Σε διάσωση σκύλου προέβη η ΕΜΑΚ και η Πυρεσβεστική χθες βράδυ στο Φιλάνι στην περιοχή Λευκωσία χθες βράδυ. Σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Πυροσβεστικής αναφέρει:

“Ο Σκύλος εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη στο νεαρό της ΕΜΑΚ και στους υπόλοιπους πυροσβέστες και μέλη της ΕΜΑΚ καθώς επίσης τους πυροσβέστες της Επαρχίας Λευκωσίας και της Αστυνομίας οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης του από πτώση σε χαράδρα βάθους περίπου 25 μέτρα στην περιοχή Φιλανιού χθες βράδυ ! Το ίδιο εκφράζουμε και εμείς…

Ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη..,

Ο πρώην Δήμαρχος Στροβόλου κ. Σάββας Ηλιοφώτου σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη μας. Υποχρέωση μας κ. Δήμαρχε” !

Αξίζει να το παρακολουθήσετε ! Ο Σκύλλος εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη στο νεαρό της ΕΜΑΚ και στους υπόλοιπους πυροσβέστες και μέλη της ΕΜΑΚ καθώς επίσης τους πυροσβέστες της Επαρχίας Λευκωσίας και της Αστυνομίας οι οποίοι συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης του από πτώση σε χαράδρα βάθους περίπου 25 μέτρα στην περιοχή Φιλανιού χθες βράδυ ! Το ίδιο εκφράζουμε και εμείς…Ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη..Ο πρωήν Δήμαρχος Στροβόλου κ.Σάββας Ηλιοφώτου σε ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τα μέλη μας. Υποχρέωση μας κ. Δήμαρχε !

Gepostet von Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου – Cyprus Fire Service am Samstag, 10. Oktober 2020

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close