Σπόρ

Ρεκόρ αγώνων και παγκύπρια από κολυμβητές του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας στα Σκόπια

Σημαντικές επιτυχίες κατέγραψαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας που συμμετέχουν σε διεθνές μίτινγκ κολύμβησης στα Σκόπια. Ο Παναγιώτης Ηλιοφώτου κατέρριψε το ρεκόρ αγώνων στα 200μ. πρόσθιο, ενώ η Άννα Χατζηλοϊζου σημείωσε δυο νέα παγκύπρια ρεκόρ στα 50μ. ελεύθερο γυναικών και νεανίδων.

Σχετική ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Ομίλου αναφέρει:

“Η αποστολή ομάδας Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας συνεχίζει και σήμερα με επιτυχίες στην συμμετοχή των αγώνων στο SKOPJE OPEN 2021 . Τα χθεσινά αποτελέσματα έχουν επιφέρει σε όλα τα παιδιά μας πολλά χρυσά μετάλλια . Έχει επιτευχθεί απο την αθλήτρια μας Άννα Χατζηλοίζου αποτέλεσμα με 2 παγκύπρια ρεκόρ στα 50 ελεύθερο γυναικών και νεανίδων με χρόνο 25:92 . Ο αθλητής μας Παναγιώτης Ηλιοφώτου κατατρόπωσε το ρεκόρ αγώνων από 3:08 σε 2:50 στο 200 πρόσθιο!!! Μπράβο σε όλους!!!”.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν σήμερα και ο απολογισμός σε νέ αανάρττηση του Ομίλουι

“ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην αντπροσωπεία μας!!! Ιδιαίτερα συγχαίρουμε την αθλήτρια μας Άννα Χατζηλοίζου η οποία κατάφερε να είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ σε αυτή την διοργάνωση αφήνοντας περήφανα στα Σκόπια το όνομα του Ναυτικού Ομίλου Λακατάμιας !!!

Επάξια οι αθλητές μας έχουν επιτύχει τα εξής αποτελέσματα στις κατηγορίες ηλικία τους στους αγώνες κολύμβησης SKOPJE OPEN 2021 :

Άννα Χατζηλοίζου 1η , ως επίσης 1η στην Ανοικτή Κατηγορία, με 2 παγκύπρια ρεκόρ στα 50 ελεύθερο γυναικών και νεανίδων

Παναγιώτης Ηλιοφωτου 3ος, με ρεκόρ αγώνων στο 200 πρόσθιο

Πισιά Έμιλη 6η

Κυριακος Καφας 14ος

Έλλη Φιωτακη.

15ηΤζοβανη Ιωσηφίνα 23η

Ευα Toxqui. 26η

Χίλια Μπράβο ξανά σε όλους !!!

Related Articles

Back to top button
Close