ΥπηρεσίεςΦιλοξενίες

Σεμινάριο για προώθηση επιχειρήσεων (δωρεάν για άνεργους)

Διοργανώνεται σεμινάριο προώθησης των επιχειρήσεων σου στο διαδίκτυο για ανάπτυξη πωλήσεων. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Λευκωσία στις 8,14,15,22 Νοεμβρίου από τις 14.00 -19.00.

Το σεμινάριο τo διοργανώνει το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) Charalambides Marketing και επιχορηγείται  από την Αρχή ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΑνΑΔ).

Οι παραδοσιακές πρακτικές Μάρκετινγκ, πλησιάζουν την ολοκλήρωση του κύκλου ζωής τους και οι επιχειρήσεις καλούνται σήμερα να υιοθετήσουν εναλλακτικές και πιο σύγχρονες πρακτικές τμηματοποίησης, στόχευσης, τοποθέτησης και προώθησης της επιχείρησης τους.

Το κόστος προσέλκυσης νέων πελατών είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από το κόστος διατήρησης ενός πελάτη. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να μπορέσουν να αυξήσουν το πελατολόγιο τους και να εκμεταλλευτούν ευκαιρίες και εξελίξεις στην τεχνολογία με αποδοτικές προωθητικές ενέργειες στα κοινωνικά δίκτυα με χαμηλό κόστος.

Η παρουσίαση της επιχείρησης μας στα social Media μπορεί να πετύχει αύξηση των πωλήσεων με την προσέλκυση νέων καθώς και την αύξηση της επισκεψιμότητας των υφιστάμενων μας πελατών.

Με στοχευμένες προωθητικές ενέργειες μπορούμε να δημιουργήσουμε και να  εφαρμόσουμε την στρατηγική μας με μετρήσιμα αποτελέσματα για ανάπτυξη πωλήσεων και κερδοφορίας.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) Charalambides Marketing, δίνοντας λύσεις στις ανάγκες των επιχειρήσεων που επιθυμούν να αναπτύξουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο , διοργανώνει το επιχορηγημένο πρόγραμμα κατάρτισης για Προώθηση της επιχείρησης σας στα κοινωνικά δίκτυα που θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία .

Το πρόγραμμα επιχορηγείται από την Αρχή ανάπτυξης Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΑνΑΔ) για επιχειρήσεις και προσφέρονται δωρεάν για ανέργους.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα αποκτήσουν γνώσεις και ικανότητες για προωθητικές ενέργειες μέσω Facebook, Linked-in, e-mail marketing, Twitter, Instagram και YouTube που θα φέρουν νέους πελάτες για ανάπτυξη πωλήσεων και κερδοφορίας.

  Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο σεμινάριο πατήστε εδώ.   https://chmmarketing.com/seminars-cyprus/proothisi-sta-koinonika-diktya/  

Στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που διανύουμε, οι Κυπριακές επιχειρήσεις καλούνται να αναπτύξουν πρακτικές που θα τους βοηθήσουν να μεγιστοποιήσουν την διαδικτυακή τους παρουσία με χαμηλό κόστος και μέγιστα αποτελέσματα.

Το σεμινάριο προσφέρεται εντελώς δωρεάν για άνεργους που είναι εγγεγραμμένοι στα γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΑ)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close