ΔήμοςΗ Πόλη Μας

Σε αυτοπεριορισμό η Δήμαρχος Λακατάμιας-Δηλώθηκε ως στενή επαφή

Σε κατ΄ οίκον περιορισμό μπαίνει η Δήμαρχος Λακατάμιας Δρ. Φωτούλα Χατζήπαπα, η οποία όπως ενημέρωσε μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου στο f/b, δηλώθηκε ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού. Έτσι θα μείνει στο σπίτι και θα εργάζεται εξ αποστάσεως.

Αναλυτικά πιο κάτω τι έγραψε στην ανάρτηση της η Δήμαρχος:

“Covid 19 !!!

Περιτριγυριζόμαστε!!!

Φίλες και φίλοι,

Σας ενημερώνω ότι έχω δηλωθεί ως στενή επαφή επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid-19. Στη βάση της εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων, αλλά και της ατομικής μου ευθύνης, είμαι υποχρεωμένη να μείνω σε αυτοπεριορισμό ως οι οδηγίες. Την Πέμπτη, 3 του Δεκέμβρη, που έκανα εθελοντικά έλεγχο για Covid19 (rapid test), ήμουν αρνητική στον ιό. Σήμερα ο έλεγχος που έκανα (μοριακό test) ήταν επίσης αρνητικός. Παραμένω απομονωμένη και θα εργάζομαι εξ αποστάσεως από ειδικά διαμορφωμένο χώρο καραντίνας, μέσα στο σπίτι μου.

Θα το ξεπεράσουμε και αυτό και θα είμαστε ξανά όλοι μαζί. Μείνετε ασφαλείς και γίνετε ασπίδα προστασίας για αυτούς που αγαπάτε. Υποκλινόμαστε μπροστά στους επαγγελματίες υγείας. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε δύναμη”.

Δρ Φωτούλα Χατζήπαπα

Δήμαρχος Λακατάμιας

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close