ΕκκλησίεςΗ Πόλη Μας

Σε αυτοπεριορισμό η Μητροπολίτης Ταμασού Ησαΐας

Σε αυτοπεριορισμό τέθηκε ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας, ο οποίος και σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού. Ο Μητροπολίτης Ταμασού ήρθε σε επαφή με τον Μητροπολίτη Κιτίου Νεκτάριο, ο οποίος με τη σειρά του ήρθε σε επαφή με ένα από τα θετικά κρούσματα το περασμένο Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Υποβλήθηκε σε τεστ για κορωνοϊό την Δευτέρα, τΤα αποτελέσματα του τεστ ήταν αρνητικά ωστόσο ο Μητροπολίτης επέλεξε να τεθεί σε αυτοπεριορισμό για μερικές μέρες και θα επαναλάβει το τεστ. 

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, θετικοί στον κορωνοϊό εντοπίστηκαν δυο εργαζόμενοι στη Μητρόπολη Κιτίου και τέθηκαν σε περιορισμό για 14 μέρες στα σπίτια τους.  

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι δύο υπάλληλοι, λαϊκοί που εργάζονται στη Μητρόπολη Κιτίου, εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και τέθηκαν σε περιορισμό στα  σπίτια τους για 14 μέρες. Συγκεκριμένα, το ένα κρούσμα εντοπίστηκε θετικό την Κυριακή και το δεύτερο χθες Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.

Όλες οι επαφές των δύο κρουσμάτων έκαναν το τεστ και είναι αρνητικοί ενώ αναμένονται οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας και την Επιδημιολογική Ομάδα για το τι πρέπει να γίνει στη Μητρόπολη όσον αφορά την απολύμανση.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close