ΕιδήσειςΚύπρος

Σε σοβαρή κατάσταση στο ΓΝ Λευκωσίας μαθητής από το Φρέναρος (τραυματίστηκε σε τροχαίο)

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μαθητής, ηλικίας 14 ετών από το Φρέναρος, ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 13.40, μικρό λεωφορείο μετέφερε μαθητές από το Γυμνάσιο «Πάνου Ιωάννου» στην Οδό Φώτη Πίττα, με κατεύθυνση το κέντρο της Κοινότητας Φρενάρους.
 
Σε κάποιο σημείο του δρόμου ο οδηγός του λεωφορείου, περίπου δέκα μέτρα πριν από διάβαση πεζών, όπου δεν υπάρχει στάση, σταμάτησε για να αποβιβάσει μαθητές.
 
Στην προσπάθεια ενός από τους μαθητές ηλικίας 14 χρόνων, να διασταυρώσει το δρόμο, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, που φαίνεται να προσπαθούσε να προσπεράσει το λεωφορείο από την αντίθετη λωρίδα.
 
Ο μαθητής, που κτυπήθηκε από το αυτοκίνητο, έπεσε στο έδαφος και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών διακομίσθηκε στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται με θλάση στον πνεύμονα, εγκεφαλική διάσειση και κάταγμα κρανίου. Η κατάστασή του κρίνεται ως σοβαρή. 

Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close